BHS

Opis tretmana

Endermologija je priznata nehirurška metoda kojom se može privremeno ukloniti celulit. Ovaj tretman deluje na celulit principom vakuuma i usisnih valjaka i potpuno je bezbolan. BHS endermologija uzrokuje promene u arhitekturi potkožnog tkiva i podstiče produkciju novog kolagena za 130% što dovodi do izravnavanja neravnina na koži.

Tretman se obavlja pomoću aparata Cellu M6. Potrebno je obući specijalno izrađen triko da aparat ne bi došao u dodir sa kožom. Aparat se sastoji od usisnih valjaka kojima se tretiraju problematični delovi tela. Masaža problematicnih delova tela ovim aparatom uklanja višak tecnosti iz tkiva, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, ucvršcuje vezivno tkivo i zateže kožu i kao rezultat toga uklanja celulit i smanjuje broj centimetara u obimu kukova i butina.

Za postizanje optimalnih rezultata neophodno 8-14 tretmana zavisno od tipa celulita frekvencijom 2-3 tretmana nedeljno. Za održavanje rezultata potreban je bar jedan tretman mesecno uz obavezno pridržavanje saveta o ishrani koje cete dobiti od strucnih i obucenih lica u centru SpaSense . Tretmanom BHS aparatom telo postaje cvrsto i lepo oblikovano.

Knez Miletina 47