O nama

SPASENSE – beogradska banja

SPASENSE je CENTAR ZA NEGU I OBLIKOVANJE TELA u kome se koriste tradicionalni spa tretmani za lepotu, ali i najnovija tehnička dostignuća koja vam omogućavaju da komforno i maksimalno prijatno dođete do najboljih rezultata.

crossfit

SPA je tako postao sinonim za mir, tišinu, uravnoteženost i vreme koje posvećujete sebi.

– Da li ste u potpunosti zadovoljni kvalitetom svog života?
– Da li ste zadovoljni izgledom svog tela?
– Mislite li da ćete bez truda ostati mlađi, vitki i zategnuti?

Ako ste na ova pitanja odgovorili sa DA onda SPASENSE nije mesto u kome treba da provedete svoje vreme. Ako sumnjate, a stalo vam je da budete lepi, negovani i zdravi, da postignete harmoniju tela, duha i okruženja za vas je rešenje SPASENSE.

U SPASENSU postižete sklad duha, lepotu,jako,zdravo i zategnuto telo.

Kako?
Iznad svega udobno i intimno, uz pomoć iskusnih ljudi iz SPA SENSA,vrhunskih tehničkih dostignuća i revolucionarnih otkrića u kozmetologiji. Tim naših stručnjaka čine lekari specijalisti dermatologije,fizikalne medicine,akumpunkture,kozmetičari,maseri ali tu je i osoblje koje će Vaš boravak u Spasensu ućiniti prijatnim i nezaboravnim iskustvom.

Programi su ciljani i individualni.Svako telo ima drugačije potrebe i drugačije funkcioniše, zato je važno pronaći kombinaciju tretmana koja najbolje odgovara vašim
svakodnevnim potrebama i načinu života. Tek tako možemo postići i najbolje rezultate.Među aparatima izdvajaju se kapsula Dermalife 5.5ph Hydrofusion i SpaJet kapsula, mezoterapija bez igle ,Body Health, koja nam daju vrhunske rezultate u programima za lepotu.

U SPASENSU uz Dermalife program prisutni su i drugi programi.

1. Program gubljenja težine
2. Program oblikovanja tela
3. Program buđenja čula
4. Zauvek mlad
5. Program pročišćavanja
6. Svi kozmetički tretmani lica
7. Tretmani akni,ožiljaka,strija

Pogledajte naše tretmane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *