Pasivna metabolička gimnastika

Približava se Nova godina i večina dama već razmišlja kako smanjiti nekoliko centimetara. Rigorozne dijete su loš izbor jer iscrpljuju i daju kratkotrajan rezultat. Preporučujemo najbolji izbor – tretman u Dermalife Spa kapsuli koja u sebi sadrži saunu do 48 stepeni, infracrvenu svetlost, masažu, terapiju bojama…

Tretman se zove – pasivna metabolička gimnastika. Tretman je kreiran u Americi i vrlo je komforan.

Pored mnogih dobrih efekata danas ćemo pisati o najpopularnijem a to je mršavljenje i usporavanje starenja.
Stres, zagađenost okoline, neadekvatne dijete značajni su faktori za nagomilavanje toksina i usporavanje metabolizma. Kao rezultat svega toga funkcije ćelija se usporavaju i uspavaju jer su preopterećene suvišnim masnoćama i otpadnim materijama. Krajni rezultat je višak kilograma i telo puno toksina.

Zbog nedostatka kiseonika neophodnog za sagorevanje masti stvaraju se promene na ćelijama tzv. „masne ćelije”. Zato je potrebna detoksikacija da bi se uspešno smanjili kilogrami.

Tretman u DLS kapsuli čini upravo to:  ubrzava metabolizam, čisti telo, podmlađuje kožu, umanjuje stres… Telo prima neverovatnu transformaciju postajući VITKO I ZDRAVO.

 

Korišćenjem ovog tretmana moguće je sagorevanje vise od 400 kalorija u toku 30 min.
Koristi od tretmana su: mršavljenje, bolja cirkulacija (odmah), usporavanje starenja, toniranje i zatezanje kože, smanjenje bolova u zglobovima itd.